בית בהרחבה בקיבוץ

תכנון בסגנון ים תיכוני למשפחה ישראלית

בית בהרחבה בקיבוץ

שם הפרויקט:

מיקום:

שטח:

סוג בנייה:

פרטי / ציבורי:

זהו בית ישראלי נעים ופונקציונלי הצופה אל כרמים וגבעות.

בחלקו הדרומי מוקמה פרגולה לאקלום הבית לאורך כל ימות השנה.

במרכז הבית תוכננה ארובת אור ואוויר צח אשר מאזנת את עוצמות האור והסנוור בין האגף הציבורי לחלקו הפנימי של הבית.

בבית הושקעה מחשבה רבה על מנת להתאים במדויק את הגדלים לצורכי המשפחה לרבות התאמה לריהוט, דלתות ישנות שנרכשו, אביזרי מקלחת ועוד.

זהו בית הנבנה בבנייה מתקדמת בשלד פלדה דקת דופן של חברת MiTek ישראל ובציפוי טיח מינרלי.

בית בהרחבה בקיבוץ

קיבוץ מגל

170 מ"ר

מבנה פרטי

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom