בית בערבה

בית למשפחה החוזרת לקיבוץ בנגב

שם הפרויקט:

מיקום:

שטח:

סוג בנייה:

פרטי / ציבורי:

המזמינה ביקשה מקום בתפיסה אקולוגית המתייחסת באופן מובהק אל כיווני הרוחות, האור הטבעי ותנאי המדבר.

בבית אגף ציבורי מרווח הפתוח אל החצר משני עבריו, יציאה אל חצר צפונית קרירה וכן לבריכה מקורה מצד דרום.

בית זה מאופיין בחדרים גדולים המאפשרים פרטיות לילדים מתבגרים או משפחות צעירות אך עם לב נדיב ומארח המשותף לכולם במרכז.

אהבת המשפחה לבישול ולאוכל הצריכה תכנון מטבח ופינת אוכל גדולים ופונקציונלים לאירועים משפחתיים.

על גג המבנה תוכננה מרפסת גג פתוחה הצופה אל נוף מדברי הררי, ציר מזרח מעבר בתוך הבית נועד ללכוד את רוחות השרקייה ממזרח והרוחות הצפון מערביות האופייניות לאזור.

בבית מיושמות מערכות כגון Dessert Cooler ופתחי שחרור חום בתקרה על מנת להתאימו לאקלים הקיצוני.

בית בערבה

חצבה

240 מ"ר

מבנה פרטי

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn